Vokal

AKKS vokalkurs tar for seg alle aspekter ved å drive med sang. Vi jobber med sangteknikk; pust, intonasjon, frasering og forskjellige metoder for de ulike sjangerne. Det blir også fokus på melodi, rytme, tekstformidling og hvordan man kan bruke dette i en live setting, både med og uten band. Kurset vektlegger også bygging av selvtillit og trygghet, og vi jobber med hvordan å komme seg over mentale sperrer på best mulig måte slik at man kan nå de målene man setter seg. Her er alt fra nybegynner til viderekommen velkommen, og det blir satt opp et løp tilpasset ditt nivå!

Vi har både gruppe-, junior- og en-til-en kurs.

Neste oppstart i september

En-til-en 10 uker:

Tirsdager fra kl 16.

Pris: 1900,- for AKKS-medlemmer, 2500,- for ikke-medlemmer.

Gruppekurs 8 uker:

Mandager, nybegynner: Kl 17.00-19.00. Viderekommende 19.00-21.00.

Meld dere på som gruppe, eller alene. Vi setter sammen grupper etter nivå og alder.

Pris: 1350,- for AKKS-medlemmer, 1850,- for ikke-medlemmer.

Juniorkurs (10-13 år) 10 uker:

Mandager 16.00-17.00

Pris: 1200,- for AKKS-medlemmer, 1700,- for ikke-medlemmer

Instruktør: Bogey Stefansdottir.

Bogey er en allsidig musiker med røtter i både rytmisk og klassisk musikk. Hun studerer musikkvitenskap ved NTNU med klassisk sang som hovedinstrument. Tidligere har hun studert complete vocal teqnique ved Complete Vocal Institute i København, der hun fikk bred vokal- og scenetrening med alt fra vokaleffekter til formidling på pensum.

Bogey er en aktiv musiker, som vokalist i rockebandet Waste a Saint, og har erfaring fra både scene og studio, i tillegg til å være låtskriver.