Oppstart: Høsten 2019, uke 38
Tid nivå 1: Tirsdager 17:30-19:00  
Tid nivå 2: Tirsdager 19:00-20:30 
Kurslengde: 8 uker, 1,5 timer per uke
Utstyr: Mot et tillegg på 200 kr kan du låne instrument av AKKS Oslo under kursperioden. Dette er gratis for deltakere med gratisplass.
Priser: Under 26 år: 2400 kr // Over 26 år: 3200 kr // Les mer om gratisplass nederst på siden.
Sted: AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka
Alder: 14+ (Elever mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs, men deltakere over 26 er også velkomne.

På nivå 1 for nybegynnere lærer du hvordan håndtere, stemme og vedlikeholde gitaren, samt innføring i forsterkerbruk. Du får kjennskap til de mest grunnleggende akkordene, enkle riff og lærer å spille låter med få grep.

På nivå 2 kurset bygger vi videre på nivå 1-kurset, hvor du får kjennskap til de mest grunnleggende akkordene, enkle riff og lærer å spille låter med få grep. Du vil få et større låt- og akkordrepertoar og få innblikk i ulike skalaer og improvisasjon.

Kursinfo: Undervisningen foregår i grupper på tre-fem personer, 1,5 time per gang. Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Oslo sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruta i Oslo. Etter påmeldingsfristen er ute kan du kontakte oss og høre om det er plasser igjen på kurset. Kurs med for få deltakere avlyses. Vi prøver å sette sammen grupper av lik aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper.

Gitar og bandinstruktør Bjørnar Ekse Brandseth

Om instruktøren: Bjørnar Ekse Brandseth er utdanna ved Musikerutdanninga ved NISS (no Westerdals) med gitar som hovudinstrument, og har dei siste åra vore synleg i Oslos musikkmiljø på diverse strengeinstrument. Han speler fast med samansetningar som The Northern Belle, Silver Lining, Yngve & his Boogie Legs og Kevzta, og har tidvis dukka opp i band som Comet Kid og Dig Deeper. I fleire av desse samanhengane opptrer han også som vokalist og låtskriver.Han er opptatt av gitaren i bandsamansetningar, og fokuserer tidleg på utvikling av improvisasjon og eigenart.

Gratisplass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass! Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass, og skriv litt om hvorfor du behøver gratisplass.

Medlemsskap: For å gå på kurs hos AKKS, må man være medlem. Se info om medlemsskap her.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.