LOUD! Jentenes bandleir 2019


Bruk høstferien til å bli kjent med nye mennesker, prøve ulike instrumenter, spille i band og lage egne låter!

Når: Høstferien 2019. Mandag 7. til fredag 11. oktober kl. 9:30-16:00

Hvor: USF Verftet, Georgernes Verft 12, 5011 Bergen

Åpent for: Jenter, transpersoner og ikke-binære mellom 11-16 år

Bandinstruktører: Info kommer

Påmeldingskjema finner du her!


Foto: Embla Karidottir

AKKS Bergen inviterer til LOUD! – en bandleir som arrangeres for jenter, og de som identifiserer seg som jenter, i alderen 11-16 år på dagtid i høstferien på USF Verftet.

Leiren krever ingen forkunnskaper, og deltakerne blir veiledet av dyktige instruktører fra musikklivet i Bergen. I løpet av uken lærer du å spille ulike instrumenter, vi har bandøvinger, ulike workshops og du blir kjent med andre musikkinteresserte. Vi avslutter uken med en konsert for venner og familie.

Påmeldingskjema finner du her!


Foto: Caroline Årvoll

Leiren passer både for helt nybegynnere, og er også like gøy for de som kan spille fra før av. Vi har alt som trengs av utstyr, så du trenger ikke ha med eget instrument.

Vi starter uken med å bli kjent, før vi setter i gang instrumentkarusellen. Her får alle deltakerne prøve seg på gitar, bass, vokal og trommer. På slutten av dagen skriver deltakerne en prioritert liste med hvilket instrumenter de likte best.

 

Foto: Caroline Årvoll

Ut fra ønskene deler vi gruppen inn i band og starter å lage egne låter. Våre dyktige bandinstruktører vil veilede og guide dere gjennom hele uken i både spilleteknikk, låtskriving og samspill. Vi gleder oss til en sosial og musikalsk uke!

Bandleiren gir deg et dypdykk inn i musikkverdenen og du vil blant annet lære å spille ulike instrumenter, lære om utstyr og øvingslokalet, låtskriving, sceneformidling, musikkbransjen og hvordan spille i band. Og ikke minst blir du kjent med mange nye musikkinteresserte jenter!


Foto: Caroline Årvoll

Pris:  kr 1050,-

Inkluderer frokost og lunsj alle dager,
samt valgfritt medlemskap i AKKS Bergen.

Økonomi

Vi ønsker ikke at økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse på LOUD! Jentenes bandleir, og vi tilbyr både gratisplasser og redusert deltakeravgift. Har du Aktivitetskortet, kan dette også benyttes.

For å benytte deg av disse tilbudene velger du dette i påmeldingskjemaet.
Ved spørsmål, ta kontakt med daglig leder på: bergen@akks.no.

Denne ordningen er støttet av Bufdir og gjelder for året 2019.


 

AKKS jobber for likestilling i musikkbransjen. Gjennom LOUD! ønsker vi å motivere jenter til å spille i band og skrive låter. Vi vil at unge jenter skal få anledning til å jobbe med alle aspekter ved det å være musiker, og skape en trygg ramme for å prøve og feile.

Påmeldingskjema finner du her!

Vi gleder oss til en sosial og musikalsk høstferie!

LOUD! jentenes bandleir er støttet av Bufdir, Frifond kompetanse og Bergen Kommune.